Boek 'een nieuwe morgen'

Het boek van Sandra doorbreekt de taboe rondom spiritualiteit.
Dat doet zij op een hele persoonlijke manier, door eerst over haar eigen levensverhaal te vertellen. Haar leven is namelijk al bijzonder begonnen toen zij in Athene geboren werd.
Sandra deelt haar angsten en onzekerheden, dat maakt haar verhaal heel eerlijk. Ze legt op een laagdrempelige voor mensen die niets van psychische ziektebeelden weten, uit wat zij ziet, voelt en wat bijvoorbeeld 'energieën' zijn.
Daarbij gaat zij moeilijke onderwerpen niet uit de weg. Ze schrijft over ziektes, de dood en het goddelijke aspect van het leven. Door vanuit de ik-persoon te schrijven zorgt ze dat je je goed in haar verhaal kan inleven. Het is heel aangrijpend om te lezen hoe haar psychische aandoeningen haar leven beïnvloed hebben. Dat maakt dat haar boek een indrukwekkend boek is geworden dat zeker taboedoorbrekend zal zijn.


Over de auteur

Sandra kamphuis komt uit Eemnes, is getrouwd en moeder van drie jongens. Zij is op jonge leeftijd geadopteerd uit Griekenland. Tijdens haar jeugd maakt zij veel verdrietige dingen mee. Ze is bang voor haar eigen spiritualiteit en opdracht in het leven. Ze speelt in cabaretgroepen en schrijft teksten en muzieknummers. Door het overlijden van een vriendje gaat zij haar weg als Alternatief therapeut/Medium. Ze wordt ziek, raakt volledig uit balans en schrijft dit boek.

Lees hier alvast een stuk uit het boek van Sandra Kamphuis

Op een dag reed ik met de auto naar Baarn toen ik de achterbuurjongen zag fietsen. Er gebeurde iets heel raars, ik zag hem en wist dat hij ernstig ziek was. Meteen begreep ik dat ik dat niet tegen hem kon zeggen, ik besloot hem gewoon in de gaten te houden. Het werd een warme zomer en Bart, de buurjongen, speelde veel met mijn twee zonen in onze tuin, waar we een zwembadje hadden opgezet voor de kinderen. Hij was vijftien jaar jong, maar was erg gek op kinderen en zij waren erg gek op hem. Het was een "bijzonder" kind, een jongen die iedereen graag mocht, geen nare puber maar geliefd door iedereen. Met mijn dikke buik zat ik in de zon en de jongens speelden met Bart in het water. Eindeloos plezier hadden ze met elkaar. Er werd gevoetbald, met water gegooid en lekker gegeten en gedronken. Het was de zomer van de Leeuwenkoning, een Walt Disney-film, een van de mooiste video’s ooit! Deze zomer en deze video zouden we nooit meer vergeten.
Ook met de buren was het gezellig, we barbecueden met elkaar. Maar al snel werd de mooie zomer erg donker voor onze lieve Bart. De zomervakantie was voorbij, en iedereen ging weer naar school. Ik zat thuis met een van mijn zonen en mijn dikke buik, en we keken samen de Leeuwenkoning. Vaak keken er andere kinderen bij ons en we hadden het best gezellig zo met elkaar. Maar met Bart ging het niet goed en alles wat ik doorgekregen had over hem had ik allang verstopt, heel ver en diep weg. Ik zag hem zitten in zijn zolderkamer in het raamkozijn, we lachten naar elkaar maar hij had pijn, dat kon je duidelijk zien.

Verder lezen? Klik hier
ISBN: 987-94-022-3018-5

Anoucha | Alexandra Kamphuis | Ruizendaallaan 43 | 3755 SB Eemnes | 06-22319340 | info@sandrakamphuis.nl | Links | Facebook